04 May 2011

MS PEGGY DAN ENCIK NORITAKE

Iols bukannya ada kengkawan omputih atau pakcik kt Japan ye... Ms Peggy & Encik Noritake ni bukan  mangsa gempa bumi @ Tsunami tp merupakan mangsa kerakusan iols. Iols  mmg bernapsu ber'wang giteww...hahahahahaha. 

Al kisah Ahad lps  iols g KLCC nk beli buku kt Kinokuniya.  Ni le buku yg iols beli . Hasil nukilan si PEGGY PORSCHEN. Pendapat iols tak berapa memuaskan la buku ni compare to Cake Planet..



Lps beli buku termasuk lak kedai si Setan tu. Igt nk beli botol susu Harith jer.. tp sb dah masuk kedai setan maka iols pon terpedaya la ngn hasutan setan. Dek kerana napsu rakus iols yg meluap luap ni..maka meranalah ceben iols...sb iols telah jatuh chenta sama itu En. Notitake ( Jgn marah ye ceben..ni iols utang tau...180x bayor..:))


Walaupon iols dah berumah tangga selama 6 tahun tp ini lah TEA SET pertama iols ..(syahdu woo). Walaupun x cun dimata uols tp ttp menawan di mata iols...

Lps ni iols nak wat tea party le...tp utk 6 org jemputan je. Pada sesiapa yg iols x jemput tu jgn kecik hati ye... 


No comments:

Post a Comment