10 September 2012

TANDA INGATAN DIHARI RAYA

Syawal pun dah hampir berlalu pergi ..iols baru nak muncul beraya kt blog ni! Macam ni la kehidupan..mcm lautan jugak..ada kala tenang ada kala bergelora. Kalau time  bergelora tu memang tak ada masa la nak melayan perasan kat depan PC ataupun laptop. Ni dapat sedikit ruang baru lah boleh update blog iols yang dah ditumbuhi kulat dan cendawan ni..sure uols pun boring nak menziarah kan sebab dah berbulan asyik cerita sama jer....hehehehehe sorry no....

Sementara masih dibulan Syawal yang mulia ni iols nk ucapkan Selamat Hari Raya maaf lah sekiranya ada penulisan iols yang mengguris hati atau emosi uols semua.

Ni ialah buah tangan yang iols sediakan untuk kengkawan iols yang datang berkunjung aritu. Bertuah badan dah la iols bg makan free siap tapau lagi...hehehehe jgn la kata iols berkira plak..saja gurau. Buat ni pun sebab ramai yang komplen tak penah dapat merasa Red Velvet iols selalu dapat tengok gambo kat FB ja..so lepas ni tak nak bising-bising lagi ye...:)


Kalau nak tempah sila tepon iols ye...:)