30 July 2010

DIMANA BAJU BB KU??

Lately hari2 ku agak havoc sket... almaklum lah sejak2 dah jdk mak ni aku agak kelam kabut sket...
biasa ler 1st time... (1st time forever kot...hehehehehe)

oleh kerana keadaan yg havoc kelam kabut ni lah baju blackberry aku lesap entah kemana....rupanyer mahal klu nak beli balik..adik aku ckp dlm RM120 tu... dah nyesal x sudah..
x kan nak biar bogel jer..kang cpt ler rosak tepon aku tu...

selongkar nye selongkar aku jumpa le wrislet cap jurulatih (COACH...ler) yg aku beli beberapa bulan lps... dan x penah digunakan... saje beli sb kaler pink..comeyy. ngam pulak bila letak BB dlm tu... hehehehe





MARI MAKAN CHEESE CAKE

aku ni tak makan cheese tp masa ngandongkan Harith aku tetiba ble makan pizza n cheese cake.maka sampai la skng aku dah boleh menikmati 2 hidangan tu..thanks to my little Harith...hehehehe..

kelmarin tetiba tekak rasa nak mkn ciskek lak.. apa lagi bahan smua dah ada so..inilah ciskek yg bru lepas kena bakar...

memandangkan hari pun dah lewat malam..mata pun dah ngantuk... blum sempt ciskek tu suam2 kuku trus aku masukkan je dlm fridge... esok pagi2 i pun trus mulakan operasi menyolek ciskek yg tak berapa cantik tu.. bila dah siap disolek baru le ghairah sket nak makan...



ha ni lah dia rupenyer ciskek yang dah siap disolek...cantik kan???
siap pakai baju lg..ciskek ni aku bwk p opis...dpt la merasa sokrang sepotong..ceben yg x suka makan ciskek pon ckp ciskek aku ni best, abis sepotong dia makan... bangga2..
*ceben tu panggilan i utk husband i okey...shortform utk husband...hehehehehe








20 July 2010

PROJECT CNY 2010


TADA!!!! inilah project CNY 2010...
ingat nak muka rimau ganas..sekali dah siap muka cam rimau yg baik2 hati jer...hehehehehe....

16 July 2010

test..test..testing...

123456789....................

RUANG OPIS DR DEPAN MEJA KU

ni lah pandangan ku hari2....sofa tu sepatutnyer kt tepi...tp sb budak2 letak lak paper kt dpn tu so sofa ni terpaksa dipindahkan kt dpn meja aku...ni yg wat aku ngantuk je...best lak klu landing kt situ....

Test
Sent from my BlackBerry® smartphone

Test from bb

Test
Sent from my BlackBerry® smartphone

Cupcakes


ini cupcakes yg aku buat...