29 September 2011

TETIBA RINDU....:(

Agak lama sungguh iols tak muncul di alam maya ni...yelah org cuti raya seminggu jer..iols cuti sebulan tu..
Itu pasal la otak jdk lembab n slow sket. Sebenornyer iols pun cuti seminggu je..tp skng ni iols rasa cam bz semedang..mcm x ckup tangan nk wat keje..x cukup otak nk berpikir..entah apa yg dipikirkan iols pon tak tau..hahahaha

Sebenarnyer arini budak2 opis smua cuti sb depa dh 2 hari bersengkang mata siapkan kerja..hanya iols je ada kt opis ngan 'bos kecik'. Bila sunyi je kt opis tu yg tetiba rasa rindu lak kt abg iols yg sblm ni merangkap manager kt opis ni. Skng ni dia dh dok kt Frankfurt ikut wife dia a.ka. kak ipaq yg kena transfer sana...Klu dulu malas nk drive ble jgk tumpang dia tp skng malas camne pon iols kena la drive sendri..Dah lama rasanye tak jumpa dia..and tak dengar dengusan2 marah dia kt opis ni.. Walaupon ble bbm hari2 tp tak serupa mcm jumpa hari2.. sedih la pulak :(

Harap abg ngn kak ipaq sihat dan ceria ... nati klu cukup modal iols dtg menziarah ye..

ni gambaq masa minggu2 terakhir sblm abg berlepas ke frankfurt..