26 August 2013

AM BACK......just for a minute only :))

Salam semua...wow lama giler iols tak jenguk dapur ni. Sure ramai yg tertanya-tanya..eh hidup lagi ke tuan tanah ni?? Hidup lg ye uols..hehehehe.

I would like to thank all of u who still visit my blog walaupun dah bersawang dan lalang dh setinggi pokok kelapa. How I miss sharing all the recipes with u guys tp apakan daya keadaan yg tak sesuai gitu.

utk pengetahuan semua iols dh berpindah dari shah alam ke PJ dr umah teres ke kondo..kondo yg belom dilengkapi astro HD dan juga unifi..uwaaaaaaaa itu psl ler iols tenggelam terus. Guna YES4g pon tenggelam timbul je line ...haywire hidup tanpa teknologi IT ni biar pon gempak macbook air iols tu tp ttp tak bermakna..sob sob..sedih dan pilu rasa hati ni berderai bak kaca terhempas ke lantai..sungguh kejam unifi bila dia minta cukup 800 application daripada penduduk baru dia nk mai install cable..puikkk...

ok lah uols..sekian luahan hati dan perasaan yg iols pendam sekian lama ni. But I will try to update using my phone je..yg penting ada resepi kan..kan??..

ok uols jumpa lagi nanti..selamat hari raya maaf zahir dan batin. Halalkan kalau ada tercilok resepi @terkasar penulisan....:)

No comments:

Post a Comment