13 July 2012

TEMPAHAN BULAN JUNE

Sebenarnya dah lama tak amik tempahan ni..pejam celik dah 3 tahun iols cuti dari amik tempahan ni sejak dari start pregnant sampai la umur anak dah 2 1/2 tahun. so skang anak dah besar sket teringin pulak nak start balik amik tempahan. Kalau diikutkan dah 5 tahun iols berkecimpung dalam bisnes ni di sebalik nama www.frenzycupcakes.com tp bila dah teruk sangat mabuk mengandung iols jadik malas nak buat lagi..so iols pon tutup la website tu sb selagi tak tutup selagi tu lah  ramai yg dok call tanya nak buat tempahan..bukannya iols nak menolak rezeki tapi paham2 je lah keadaan ibu mengandung kan..hehehehe

Walaupun dah lama cuti tapi iols still ada loyal customers lagi..terima kasih yg tak terhingga buat semua yang masih sudi menempah gitu.....lepas ni pada sesiapa yang nak menempah boleh le contact iols kat http://frenzycupcakes2007.blogspot.com  ye....:)

Ni tempahan oleh Puan Nurul sempena anniversary nye yg ke 5..


Ni pulak dari puan sri Fara...

Ni tempahan dari Ain utk anak sedaranya..

No comments:

Post a Comment