30 July 2010

MARI MAKAN CHEESE CAKE

aku ni tak makan cheese tp masa ngandongkan Harith aku tetiba ble makan pizza n cheese cake.maka sampai la skng aku dah boleh menikmati 2 hidangan tu..thanks to my little Harith...hehehehe..

kelmarin tetiba tekak rasa nak mkn ciskek lak.. apa lagi bahan smua dah ada so..inilah ciskek yg bru lepas kena bakar...

memandangkan hari pun dah lewat malam..mata pun dah ngantuk... blum sempt ciskek tu suam2 kuku trus aku masukkan je dlm fridge... esok pagi2 i pun trus mulakan operasi menyolek ciskek yg tak berapa cantik tu.. bila dah siap disolek baru le ghairah sket nak makan...



ha ni lah dia rupenyer ciskek yang dah siap disolek...cantik kan???
siap pakai baju lg..ciskek ni aku bwk p opis...dpt la merasa sokrang sepotong..ceben yg x suka makan ciskek pon ckp ciskek aku ni best, abis sepotong dia makan... bangga2..
*ceben tu panggilan i utk husband i okey...shortform utk husband...hehehehehe








1 comment:

  1. Shahrul...hope to make your cheese cake siince hubby i suka cheese cake...hope menjadi....thnk younfor the resipi....

    ReplyDelete